+stad utrecht op 10 minuten afstand
+prachtige fiets- en wandelomgeving
+Ruim opgezet in een groene omgeving
Plattegrond

mis niets!

Op de hoogte blijven van alle vernieuwingen en activiteiten?

Mis niets en schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Inschrijven

Nieuws berichten

Kerstbomen paradijs
15 november 2023
Trek je laarzen aan, verzamel vrienden en familie en rij naar Bunnik voor een onvergetelijk kerstavontuur. Ons hele terrein wordt omgetoverd tot een kerstwalhalla, met onder andere een kerstwinkeltje, kampvuur en heel veel kerstbomen! Vanaf zaterdag 25 november ben je welkom om langs te komen en op zoek te gaan naar jullie eigen perfecte kerstboom. Vind jij jouw favoriet? Dan kan je deze zelf uit de grond halen, of kies voor een boom uit die al uit de grond is! In onze kerstwinkel kun je heerlijk rondkijken en snuffelen, we hebben van alles wat! Zo kun jij jouw huis van binnen en buiten klaar maken voor de feestdagen. Voor de kids is er onze Buitengoed Kerst speurkaart die ze meeneemt op avontuur over het hele terrein. Met achteraf een kleine zoete beloning. Of kom lekker bij het kampvuur opwarmen met marshmallows, glühwein en warme choco. Nog even poseren bij de arrenslee photobooth voor de jaarlijkse kerstkaart: check! Kortom, alle ingrediënten voor een leuk middagje uit. Zien we je snel op ons Buitengoed? Openingstijden, sfeerimpressie en meer informatie vind je op www.kerstbomentekoop.nl.
Lees meer
Nieuwe elektrische laadpalen
23 juni 2023
Nieuwe energie! Letterlijk en figuurlijk met onze nieuwe elektrische laadpunten. Want als buitengoed zijn we graag zuinig op de aarde en willen we steeds meer bijdragen aan een groenere wereld. Daarom zijn we heel blij dat we nu vier elektrische laadpunten hebben voor onze gasten.Dus terwijl jij heerlijk oplaadt op ons buitengoed, kan jouw auto dat nu ook!
Lees meer
Nieuw sanitairgebouw
11 mei 2023
We hebben mooi nieuws om met jullie te delen! Het heeft even geduurd en we weten dat het hard nodig is. Daarom zijn we verheugd dat we nu alvast kunnen vertellen dat we in de herfst van 2023 gaan beginnen met de realisatie van een nieuw luxe sanitairgebouw. Het is de bedoeling dat deze bij de start van het recreatieseizoen in 2024 in gebruik wordt genomen.
Het wordt een ultra modern gebouw, voorzien van energiebesparende, gebruiksvriendelijke en innovatieve voorzieningen. Het nieuwe gebouw zal een frisse en moderne uitstraling krijgen met veel gebruik van natuurlijke materialen. We hebben het zorgvuldig ontworpen met oog voor comfort, esthetiek, circulariteit en duurzaamheid. Hiermee willen we een klein stukje bijdragen aan een groenere toekomst, waarbij we streven om zoveel mogelijk milieubewust te zijn en te investeren in duurzame oplossingen met verbetering van comfort.
Het nieuwe gebouw zal flink groter worden met meer capaciteit en diversiteit, zodat er niet of weinig meer gewacht hoeft te worden en jullie nog meer kunnen genieten van jullie verblijf bij ons. Naast de standaard toiletten, douches en wastafels komen er in het nieuwe gebouw ook familiedouches, privé-sanitair en voorzieningen voor mindervalide gasten. Een nieuw onderdeel van dit gebouw zal zijn dat er een kleinschalig wellness gedeelte inkomt.
Wordt vervolgd……..
Lees meer