+stad utrecht op 10 minuten afstand
+prachtige fiets- en wandelomgeving
+Ruim opgezet in een groene omgeving
Plattegrond

Over ons

De gezichten achter de Boomgaard......nieuwsgierig? Kom snel eens langs en ervaar onze gastvrijheid!
Buitengoed de Boomgaard bestaat al sinds 1975, maar daarvoor was de boomgaard en bijbehorende landerijen reeds in het bezit van de Familie van Zijl, van generatie op generatie, veranderde het bedrijf door de jaren heen van fruitteeltbedrijf, camping, naar allround recreatiebedrijf.
Wij, Michel en Edy proberen samen met een team van enthousiaste collega's vol passie 7 dagen in de week klaar te staan voor iedereen die kampeert, daggast is, iets wil vieren of gewoon een dag bij ons het ultieme buitengevoel komt ervaren. Daarbij staat persoonlijk contact, gastvrijheid, sfeer en beleving centraal.

Wij willen ons gevoel delen, het gevoel van blote voeten in het gras, genieten van de geur van bloesem of de geur van een kampvuur waar je uren kan kletsen met familie of vrienden, genieten van de kinderen (wij hebben er inmiddels drie) die zich net als ik (Edy) vroeger, eindeloos in de buitenlucht kunnen vermaken met hutten bouwen, skelteren, slootje springen, kikkers vangen, boompje klimmen of reuze vogelnesten bouwen in het net gemaaide gras.
De plek in de boomgaard waar ons werk, ons leven is geworden en waar geen dag hetzelfde is.


Wil jij dit gevoel ook ervaren? Kijk dan ook eens bij onze vacatures of stage mogelijkheden. Als erkend leerbedrijf staan onze stagemogelijkheden vermeld op S-BB.

Vacatures Buitengoed de Boomgaard

Is het jouw droombaan om heerlijk in de buitenlucht te werken in een hecht, klein team, in een klein groen paradijs onder de rook van Utrecht?Stap bij ons binnen voor meer informatie, pak de telefoon of stuur je cv met selfie naar welkom@buitengoeddeboomgaard.nl en wie weet hebben wij een openstaande vacature voor jou!

DÉ ULTIEME BUITENPLEK!

Overnachten

Goed verborgen achter hoge dennenbomen ligt het best bewaarde geheim van Utrecht. Op Buitengoed de Boomgaard beleef je het ultieme buitengevoel: hier hebben kampeerders, citytrippers en dagjesmensen alle vrijheid, ruimte en eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie, workcation, actieve buitendag of niet alledaags event. Behoefte aan stads vertier? Dan ben je in een klein half uur met de fiets of een paar minuten met de auto of trein in Utrecht.

Spelen

Zin in een leuke dag voor jong en oud? Ervaar het ultieme buitengevoel en kom naar Buitengoed Spelen! Er valt van alles te beleven van vlotvaren, zandkastelen bouwen, waterpret bij een natuurlijke speelvijver, kabelbaan-, of liaan slingeren? Of jump je graag je coolste urban stunts & tricks op de air trampoline(s)? De plek waar “niks moet en niksen mag”

Vieren

Iets vieren hoort bij recreëren. Buitengoed de Boomgaard heeft alles in huis voor een gezellige buitendag vlakbij Utrecht. Voor bruiloften, familiedagen, verjaardagen, personeelsuitjes, of gewoon een gezellig middagje of avondje in de buitenlucht met familie of vrienden. Vier de liefde, vier het leven, vier ieder moment, vier samen zijn.