+stad utrecht op 10 minuten afstand
+prachtige fiets- en wandelomgeving
+Ruim opgezet in een groene omgeving
Plattegrond

Vieren

Op Buitengoed de Boomgaard maak je jouw moment in de buitenlucht met familie, vrienden of collega's perfect. We hebben de ruimte voor een leuke activiteit en veel gezelligheid.
Op Buitengoed de Boomgaard worden allerlei voor jou belangrijke gebeurtenissen gevierd. Families, jarige, bedrijven, organisaties, verenigingen en scholen komen hier genieten van onze locatie in het groen en ons aanbod aan buitenactiviteiten.

Alle ruimte

Op Buitengoed de Boomgaard word je niet begrensd. Er is zoveel ruimte en er zijn zoveel dingen die je kunt doen, dat iedereen zich zal vermaken. Ouders met kinderen kunnen hier zorgeloos genieten. Wij bieden een veilige speelomgeving, je hebt werkelijk "geen kind aan ze". Let wel op, het spelen is op eigen risico, wij testen de speeltoestellen, maar er is geen toezicht.

Centraal gelegen bij Utrecht

Buitengoed de Boomgaard ligt in Bunnik, vlakbij Utrecht en dus centraal in Nederland. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het OV. Een weekend weg met collega's, een relatiedag, familieweekend of verjaardag in de buitenlucht, maar ook verschillende productie-presentaties hebben wij al mogen verwelkomen.

Activiteiten tijdens jouw gelegenheid

Naast alle ‘gewone’ faciliteiten die wij bieden zoals liaan slingeren, sprietlopen, kikkervisjes zoeken in onze vijver, skelteren, schommelen en konijnen aaien in onze dierenweide, kunnen we ook een speciale activiteit organiseren. Zoals zeskamp of adventure golf.

Winter

Ook midden in de winter, rond de Kersttijd, is Buitengoed De Boomgaard een heerlijke buitenplek om naar toe te gaan. Kom je eigen kerstboom of "companytree" omzagen of uitgraven in ons dennenbos en ervaar het ultieme Kerstgevoel. Christmasshoppen, marshmallows roosteren of popcorn poppen boven een kampvuur en als afsluiter op de foto met de Kerstman! Meer info vindt je hier!

Trouwen
Voor bruiloften werken wij samen met Beleef Het!
Het concept van Beleef Het! staat voor bruiloften in een informele en ongedwongen sfeer en bij buitengoed de boomgaard zijn ze daarvoor op het juiste adres. De basis is al fantastisch, maar zij kunnen met de juiste aankleding en tips jullie bruiloft uniek maken. En hoe leuk is het dat jullie er eventueel een weekendbruiloft van kunnen maken. Jullie kunnen hier namelijk met al jullie gasten blijven slapen!

Uitzonderingen
In de periode van Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie is het niet mogelijk om onze locaties exclusief af te huren. Wel bieden wij onze tarp incl. picknicktafel aan dichtbij de speelvijver. Dit leuke plekje is af te huren voor je verjaardag, jubileum, of ander soort viermoment tot max. 15 personen per schaduwdoek.

Meer informatie en reserveren

Interesse in vieren op ons Buitengoed? Via welkom@buitengoeddeboomgaard.nl kun je op maat gemaakte informatie aanvragen en reserveren.

onze locaties

BelleFleur

  • Feestlocatie incl. overnachting
  • Niet geschikt voor luide muziek
  • Trouwlocatie
Meer info
boek nu

Buiten vieren tipi

  • Buiten
  • Aan onze speelvijver
  • Overkapping en picknicktafel
Meer info
boek nu

Buitengoed samenzijn

  • Dichtbij alle faciliteiten
  • Exclusief te huur
  • Volledig ingericht
Meer info
boek nu

Veel gestelde vragen

Kunnen we trouwen op het Buitengoed?

Ja dit is mogelijk in combinatie met jullie overnachting. Voor tarieven en beschikbaarheid kun je contact opnemen met onze partner BeleefHet!

Kan ik mijn bruiloft ook vieren zonder te overnachten?

Helaas niet, onze locatie is uitermate geschikt om te blijven slapen, wij bieden dit dus alleen aan in combinatie met overnachtingen.

Als ik wat wil vieren, mag ik dan ook muziek?

Een (achtergrond)muziekje hoort er natuurlijk bij, maar onze locatie is niet geschikt voor luide (versterkte) muziek.

Omdat Buitengoed de Boomgaard aangemerkt staat als buitenlocatie zijn er duidelijke restricties m.b.t. het geluidsniveau. Buitengoed de Boomgaard beschikt over een eigen geluidsinstallatie met limiter, hierop kan je je eigen muziek, iphone of een ander device installeren en die over deze muziekinstallatie laten afspelen.

Kies je voor een dj, dan dient ook deze zijn apparatuur in te pluggen in de geluidsinstallatie van Buitengoed de Boomgaard.

Wil je tijdens je feest harde muziek, dan is Buitengoed de Boomgaard helaas niet de juiste locatie.

Mag ik bij het huren van een locatie mijn eigen catering regelen?

Bij ons Food en Drinks paviljoen organiseren we voor ieder wat wils, van ontbijt, lunch, diner of late night snack. Dus eigen catering is helaas niet mogelijk.

Mag ik bij de tarp mijn eigen drankjes meenemen?

Ja, maar alleen gebruik disposables, géén glaswerk

Ik heb een tarp gehuurd, wat te doen bij slecht weer?

Wij hebben verder geen slecht weer voorziening, mocht je drankjes en hapjes afnemen van ons horecapaviljoen dan kun je uiteraard daar droog zitten. Het nuttigen van eigen meegebrachte hapjes en drankjes is bij ons horecapaviljoen niet toegestaan.