+stad utrecht op 10 minuten afstand
+prachtige fiets- en wandelomgeving
+Ruim opgezet in een groene omgeving
Plattegrond

Contact

Buitengoed de Boomgaard

Parallelweg 9
3981 HG Bunnik ( Utrecht)
+31 30 65 63 896
welkom@buitengoeddeboomgaard.nl

Heb je een vraag en je antwoord vind je niet op onze website of bij onze FAQ? Bel of mail ons!


Openingstijden tijdens het kampeerseizoen (29 maart t/m 13 oktober):

Maandag t/m donderdag en zaterdag: 9.00-17.00 uur
Vrijdag: 9.00-19.00 uur
Zondag: 10.00 - 17.00 uur

Buiten het kampeerseizoen:

Maandag t/m vrijdag: 9.00-17.00 uur

------------------------------------

Aankomst kamperen: tussen 14:00 en 17:00 uur(vrijdag tot 19.00)
Onze standaard aankomstdagen in het hoogseizoen zijn maandag, woensdag en vrijdag. Wil je hiervan afwijken? Neem contact met ons op, dan kunnen we voor je kijken wat beschikbaar is!

Aankomst verhuuraccommodaties: tussen 15:00 en 17:00 uur(vrijdag tot 19.00 uur)
Onze standaard aankomstdagen zijn maandag en vrijdag. Wil je hiervan afwijken? Neem contact met ons op, dan kunnen we voor je kijken wat beschikbaar is!

Vertrek kamperen:je hoeft je niet per se af te melden, maar we waarderen dat altijd, je kunt van je plekje genieten tot 12:00 uur
Vertrek verhuuraccommodaties:tussen 09:00 (zondag 10:00) en 10:30 uur

Wellicht tot snel bij ons op het Buitengoed!

------------------------------------

Overig

IBAN: NL16 RABO 0311 304 389
KVK: 301 85 869
BTW: NL81 1980 868 B01

Veel gestelde vragen

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

Kampeerplekken zijn vanaf 14:00 uur beschikbaar en graag uitchecken voor 12:00 uur. Onze accommodaties, zoals de boomgaardlodge, Urban Jungle Lodge en safari cottage zijn beschikbaar vanaf 15:00, uitchecken graag voor 10:30 uur.

Aankomst is alleen mogelijk tijdens de openingstijden van onze receptie.

Mag ik mijn huisdier meenemen?

Ja, huisdieren zijn op onze camping toegestaan. Houd honden en katten wel aangelijnd en het is voor iedereen prettig als je uitwerpselen direct opruimt. Plastic zakjes kun je gratis bij de receptie ophalen. In onze verhuuraccommodaties zijn helaas geen huisdieren toegestaan.

Mag ik mijn auto parkeren bij mijn kampeerplek?

Wij zijn een autoluwe camping. Dat betekent dat je alleen bij aankomst en vertrek je auto mag gebruiken om te laden en lossen. Tussentijds graag parkeren op de algemene parkeerplaats op de camping. Voor zware boodschappen hebben wij bolderkarren ter beschikking.

Ik ben nog geen 18. Mag ik komen kamperen?

Ben je nog geen 18 dan kan je alleen komen kamperen onder begeleiding van een ouder of andere volwassene.Wij zijn een echte familiecamping en daarom is zelfstandig kamperen onder de 19 jaar bij ons niet mogelijk.

Mag ik een verjaardag vieren bij onze kampeerplek?

Gezellig, dit is mogelijk tot maximaal 10 personen incl. jezelf, wij vragen wel een vergoeding voor bezoekers. (Zie onze tarieven) Bij meer dan 10 personen reserveren wij graag een plek voor jullie op ons groepsveld. Een eigen feestje vieren met familie of vrienden bij je kampeerplek incl. wat achtergrondmuziek of silent disco is alleen mogelijk op onze groepsvelden, maar ook hier niet hoorbaar voor onze overige gasten en tot uiterlijk 23:00.

Mag ik een vuurtje maken bij mijn kampeerplek?

Ja, kampvuur hoort bij kamperen, maar wel in een vuurschaal graag en met droog hout. Bij onze receptie verhuren wij vuurschalen (eigen dichte vuurschaal mag natuurlijk ook) en verkopen wij haardhout. Tevens bieden we een steen ter bescherming van onze mooie grasmat ;-)


Is zwemmen in de natuurrecreatieplas toegestaan?

Spelen, zwemmen en verblijf bij de plas is op eigen risico, er is géén toezicht. De waterkwaliteit wordt regelmatig gecontroleerd.

Kunnen we trouwen op het Buitengoed?

Ja dit is mogelijk in combinatie met jullie overnachting. Voor tarieven en beschikbaarheid kun je contact opnemen met onze partner BeleefHet!

Hebben jullie ook seizoenplekken?

Ja die hebben we, alleen is seizoen 2023 al volgeboekt. Voor meer informatie of wil je in aanmerking komen voor onze reservelijst, stuur ons even een mailtje.

Gelegenheidsfeesten en geluid

Iets vieren hoort uiteraard ook bij recreëren, daarom vinden er in de weekenden(hoogseizoen uitgezonderd) er bij ons regelmatig bruiloften of gelegenheidsfeesten plaats. Deze duren tot uiterlijk 00:00 uur en mogelijk kan je hiervan enige geluidshinder ervaren.

Ik heb geen reserveringsbevestiging ontvangen?

Sommige beveiligingsfilters zien ons emailadres als onveilig, hierdoor verdwijnt onze mail in de spambox. Onder instellingen kun je ons emailadres als veilig opgeven zodat je geen berichtje meer van ons mist.

Hoeveel stroom heb ik op mijn kampeerplekje?

Wij bieden 6 ampere stroom, hiervoor heb je een speciale campingstekker nodig(deze zijn ook te koop op onze receptie)

Kan ik mijn bruiloft ook vieren zonder te overnachten?

Helaas niet, onze locatie is uitermate geschikt om te blijven slapen, wij bieden dit dus alleen aan in combinatie met overnachtingen.

Als ik wat wil vieren, mag ik dan ook muziek?

Een (achtergrond)muziekje hoort er natuurlijk bij, maar onze locatie is niet geschikt voor luide (versterkte) muziek.

Omdat Buitengoed de Boomgaard aangemerkt staat als buitenlocatie zijn er duidelijke restricties m.b.t. het geluidsniveau. Buitengoed de Boomgaard beschikt over een eigen geluidsinstallatie met limiter, hierop kan je je eigen muziek, iphone of een ander device installeren en die over deze muziekinstallatie laten afspelen.

Kies je voor een dj, dan dient ook deze zijn apparatuur in te pluggen in de geluidsinstallatie van Buitengoed de Boomgaard.

Wil je tijdens je feest harde muziek, dan is Buitengoed de Boomgaard helaas niet de juiste locatie.

Mag ik bij het huren van een locatie mijn eigen catering regelen?

Bij ons Food en Drinks paviljoen organiseren we voor ieder wat wils, van ontbijt, lunch, diner of late night snack. Dus eigen catering is helaas niet mogelijk.

Mag ik barbecuen?

Ja gezellig, dat hoort bij het buitenleven en bij kamperen. Je kunt bij ons ook terecht voor barbecue pakketten.

Ik ben 12 jaar, mag ik alleen komen spelen?

Onder de 18 is toegang alleen toegestaan onder begeleiding van een ouder.

Mag ik bij de tarp mijn eigen drankjes meenemen?

Ja, maar alleen gebruik disposables, géén glaswerk

Gelegenheidsfeesten en geluid

Iets vieren hoort uiteraard ook bij recreëren, daarom vinden er in de weekenden(hoogseizoen uitgezonderd) er bij ons regelmatig bruiloften of gelegenheidsfeesten plaats. Deze duren tot uiterlijk 00:00 uur en mogelijk kan je hiervan enige geluidshinder ervaren.

Kan ik een voorkeursplaats aangeven?

Ja dit kan via onze plattegrond online, hiervoor berekenen wij voorkeurskosten.

Kan ik met een camper alleen op de camperplaatsen staan?

Nee, alleen zijn onze camperplaatsen verhard dus bij langdurig slecht weer zijn dit de beste plekken voor campers. Uiteraard kan je ook een gewone kampeerplek boeken met een camper.

Ik moet onverhoopt annuleren, is dit mogelijk?

Bij annuleringen hanteren wij de recron voorwaarden, deze zijn terug te vinden op onze website. Eventuele annuleringen kunnen alleen schriftelijk doorgegeven worden. Annuleren is helaas niet kosteloos, de kosten zijn afhankelijk van het moment dat je annuleert ten opzichte van je aankomstdatum.

Wij adviseren vooraf aan je vakantie altijd een reis of annuleringsverzekering af te sluiten.

Hoe en waar kan ik een plekje reserveren?

Online kun je je buitengoedplekje boeken via de pagina zoek en boek.

Hier kun je ook de beschikbaarheid checken en door het ingeven van de periode en aantal personen, zie je ook gelijk de bijbehorende tarieven.
Reserveren kan alleen online, telefonisch nemen wij geen boekingen aan. Kom je er echt niet uit, stuur dan een mailtje met waar je tegenaan loopt in het online-boekingsproces, dan helpen we je graag verder je boeking in orde te maken.

Ik wil iets bij jullie vieren, waar moet ik dan rekening mee houden?

Kom je bij ons iets vieren en je overnacht niet bij ons, dan betaal je entree. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om bijvoorbeeld een schaduwdoek incl. picknicktafel te huren of een gedeelte van het terras bij ons horecapaviljoen. Klik hier voor alle tarieven.

Kan ik in het weekend ook voor 1 nacht boeken?

Helaas niet, dit is alleen mogelijk op ons groepsveld(mits beschikbaar). Je kunt natuurlijk altijd lastminute bellen of er toch nog een plekje vrij is voor 1 nacht.

Kunnen we ook naast elkaar staan?

Dit kan, je kunt online zelf je plekje boeken en kijken of er nog twee plekjes naast elkaar beschikbaar zijn. Dan kan de ander gelijk zelf het andere beschikbare plekje boeken.

Als ik op bezoek kom, moet ik dan betalen?

Super leuk dat je op bezoek komt bij een van onze kampeergasten! Wij vragen hier een kleine vergoeding voor. Voor meer info hieroverklik hier. Ook als je lekker een kopje koffie komt drinken bij een van onze kampeergasten, geldt dit tarief.

Wat te doen bij een noodgeval?

In geval van nood, Bel 112 en/of ons noodnummer 0031-302008211

Wat als ik na sluitingstijd receptie wil arriveren?

Dit graag vooraf doorgeven, dan ontvangen we graag je kenteken, slagboom opent op je kenteken en dan kun je zelf naar je kampeerplekje rijden(nummer staat op je reserveringsbevestiging en het paaltje met het nummer is het midden van de plek).
Wij zijn een autovrije/luwe camping, dus aankomst kampeerplekken buiten receptietijden is mogelijk tot uiterlijk 20:00. Onze camperplekken vooraan op de camping tot uiterlijk 22:00 uur.

Ik heb een tarp gehuurd, wat te doen bij slecht weer?

Wij hebben verder geen slecht weer voorziening, mocht je drankjes en hapjes afnemen van ons horecapaviljoen dan kun je uiteraard daar droog zitten. Het nuttigen van eigen meegebrachte hapjes en drankjes is bij ons horecapaviljoen niet toegestaan.

Mag ik mijn eigen consumpties nuttigen bij het horecapaviljoen?

Helaas is het niet mogelijk eigen hapjes of drankjes te nuttigen bij ons horecapaviljoen, ook niet op het terras.

Kan ik in het weekend ook voor 1 nacht boeken?

In de weekenden kun je alleen reserveren voor minimaal 2 nachten. (mocht er een dag van tevoren nog een plekje zijn, dan kun je natuurlijk altijd even bellen)

Mag ik met een legertent op een gewone kampeerplek?
Voor legertenten hebben wij ons groepsveld beschikbaar, vraag ons naar de mogelijkheden.
Wij komen met een groep, mogen wij een activiteit of entertainment inhuren?
Mochten jullie wat willen inhuren dan kan dat in overleg met en via ons. Externe leveranciers en / of verhuurartikelen van buitenaf zijn helaas niet toegestaan.
Zijn jullie een vuurwerkvrij park?
Ja, wij zijn een vuurwerkvrij park. Bij ons mag er helaas geen vuurwerk afgestoken worden.