+stad utrecht op 10 minuten afstand
+prachtige fiets- en wandelomgeving
+Ruim opgezet in een groene omgeving
Plattegrond

Corona

In het belang van de gezondheid van ons allen houden wij ons aan de opgelegde richtlijnen van de overheid en nemen we hiervoor extra maatregelen. Zowel wij als u als gast dragen een belangrijke verantwoordelijkheid in het naleven van deze genomen maatregelen.

We hebben geprobeerd zoveel mogelijk vragen rondom het coronavirus en je komst naar ons Buitengoed hieronder te beantwoorden. Staat je vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op. Gezien de huidige situatie, kan het momenteel iets langer duren voordat je een antwoord op je mail terug kan verwachten, hiervoor graag jullie begrip.

Meest gestelde vragen:

Kan ik nog gewoon komen kamperen?

Vanaf 27 maart is ons recreatieterrein weer geopend, ook ons sanitair. Wij vragen iedereen vooraf te reserveren, dit kan per mail of online. Inchecken graag 1 persoon tegelijk in ons receptiegebouw.

Ik kan vanwege het Coronavirus niet komen en wil de vakantie verplaatsen naar een ander moment.

Neem contact met ons op omtrent de mogelijkheden en een eventueel passende oplossing.

Gelden op de camping extra regels ten aanzien van de hygiëne?

Wij hanteren de RIVM richtlijnen m.b.t. de hygiëne.

Mag ik nog contant betalen?

Betaal bij voorkeur vooraf via iDeal of als het niet anders kan ter plaatse contactloos met een pinpas.

Wanneer en hoe moet ik gezondheidsklachten melden tijdens mijn verblijf op het park?

Regelgeving vanuit het RIVM blijft hierin bepalend. Bij neusverkoudheid (veel niezen), loopneus, niezen, keelpijn en lichte hoest en verhoging tot 38,0 graden Celsius. Dit zijn milde klachten. Blijf binnen, ziek uit en zorg dat je anderen niet besmet. Houd dus afstand tot andere mensen. Krijg je koorts (meer dan 38 graden Celsius) en je hoest of ademt moeilijk? Neem dan telefonisch contact op met de receptie. Wij zullen je in contact brengen met de lokale huisarts en die zal vervolgens bepalen welke maatregelen er genomen moeten worden.

Welke maatregelen nemen wij of vragen wij?

• Kom alleen naar ons receptiegebouw;
• Houdt hierbij rekening met de minimale afstand van 1.5 meter
• Mochten er binnen reeds iemand aanwezig zijn, dan graag buiten wachten met een minimale afstand van 1.5 meter
• Let bij het passeren bij het in en uitgaan van de ruimtes altijd op de minimale afstand van 1.5 meter, wacht totdat iemand buiten is voordat je naar binnen gaat
• Ook op ons recreatieterrein geldt altijd de regel minimaal 1.5 meter afstand
• Groepsvorming (al dan niet toevallig) in de publieke ruimte wordt verboden.Hiervoor geldt dat maximaal 2 personen in groepsverband ergens heen mogen gaan of iets mogen ondernemen. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee.

Dit geldt voor alle voor publiek toegankelijke plaatsen, binnen en buiten. Dat wil zeggen: op alle openbare plaatsen en in de buitenlucht.Er is geen sprake van groepsvorming als het gaat om personen die een gezamenlijk huishouden vormen.

Tips voor de juiste hygiëne:

• raak je neus, mond en gezicht zo min mogelijk aan
• Was je handen regelmatig minimaal 25 seconden met water en zeep, ook na binnenkomst
• Hoest en nies in een papieren zakdoek of aan de binnenkant van je elleboog;
• Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze daarna weg;
• Houdt minimaal 1,5 meter afstand van elkaar
Maatregelen sanitair gebouwen:
Bij de entree van onze sanitairgebouwen hangt een uitgebreid protocol tbv het betreden van het sanitairgebouw. Wij vragen iedereen dit te lezen.Mondkapjes zijn ook hier verplicht.De genomen maatregelen worden ook meegestuurd met uw reservering.