+stad utrecht op 10 minuten afstand
+prachtige fiets- en wandelomgeving
+Ruim opgezet in een groene omgeving
Plattegrond

Bereikbaarheid

Buitengoed de Boomgaard ligt centraal, midden in Nederland en is met auto, OV en fiets gemakkelijk bereikbaar.
Ons adres
Buitengoed de Boomgaard
Parallelweg 9
3981 HG Bunnik (Utrecht)

Met de auto

Routebeschrijving vanuit de richting Utrecht

Neem op de A12 richting Arnhem de afslag Bunnik. Onderaan de afslag ga je rechtsaf met een bocht van 180 graden als het ware weer langs de oprit terug. Na ongeveer 1 kilometer kom je aan bij het buitengoed. Bekijk voor een actueel reisadvies.

Routebeschrijving vanuit de richting Arnhem

Neem op de A12 richting Utrecht de afslag Bunnik. Onderaan de afslag ga je rechtsaf richting Odijk. Rij onder het viaduct door. Ongeveer 20 meter na het stoplicht ga je rechtsaf, voor Kassing de Raaphof langs. Na ongeveer 1 kilometer kom je aan bij het ons prachtige Buitengoed

Met de trein

Elk half uur gaan er vanaf Utrecht CS en Veenendaal/Maarn treinen naar Bunnik. De reis vanaf Utrecht CS duurt 6 minuten. Vanaf het station in Bunnik is het 10 minuten lopen.

Met de Bus

Vanaf Utrecht CS met bus 41 naar station Bunnik (Van Zijldreef). Vanaf de bushalte loop je naar het station en ga onder het viaduct door. Neem de traverse/fietsbrug de A12 over. Volg de Parallelweg een paar honderd meter. Tussen de hoge dennenbomen aan je rechterhand zit de ingang van Buitengoed De Boomgaard.

Met de fiets

Buitengoed De Boomgaard is ook goed bereikbaar met de fiets. Vanaf het centrum van Utrecht doe je er bijvoorbeeld een half uur over.

Bekijk voor actueel reisadvies en plan je route via: