+stad utrecht op 10 minuten afstand
+prachtige fiets- en wandelomgeving
+Ruim opgezet in een groene omgeving
Plattegrond

Vieren

Buitengoed de Boomgaard biedt een ideale oplossing als je thuis de ruimte niet hebt, als je gasten uit heel Nederland komen, als je op zoek bent naar een locatie in de buitenlucht of als je jouw moment perfect wilt maken met familie, vrienden en ruimte voor een leuke activiteit.

Alle ruimte

Op De Boomgaard wordt je niet begrensd. Er is zoveel ruimte en er zijn zoveel dingen die je kunt doen, dat iedereen zich zal vermaken. Ouders met kinderen kunnen hier zorgeloos genieten. Wij bieden een veilige speelomgeving, je hebt werkelijk "geen kind aan ze".

Centraal gelegen bij Utrecht

Buitengoed de Boomgaard ligt in Bunnik, vlakbij Utrecht en dus centraal in Nederland. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het OV. Een weekend weg met collega's, een relatiedag, familieweekend of verjaardag in de buitenlucht, maar ook voor een productie-presentatie hebben wij al verschillende mogen verwelkomen.
Op Buitengoed de Boomgaard worden allerlei voor jou belangrijke gebeurtenissen gevierd. Families, jarigen, bedrijven, organisaties, verenigingen en scholen komen hier genieten van onze locatie in het groen en ons aanbod aan buitenactiviteiten.

Jij en je familie

Familie moet je natuurlijk koesteren. De verjaardag van opa of oma wordt gevierd, een familie BBQ (uiteraard ook te verkrijgen en te verzorgen door ons). Gezellig met elkaar onder de oude Goudrenet appelbomen vertoeven in een nostalgische groene oase van samenzijn. Geen gedoe & rommel en erna lekker neerploffen in de Safari Lodge. Wordt er een spatje regen verwacht? Geen nood, wat dacht je van een mooie stretchtent?Allemaal fijne plekjes om bij elkaar te komen. De kinderen vermaken zich eindeloos op het Buitengoed. En jullie? Mooie gesprekken en genieten. Meer weten?

Uitzonderingen

In de periode van Hemelvaart en Pinksteren en de zomervakantie is het niet mogelijk om onze locaties exclusief af te huren. Wel bieden wij onze tarp incl. picknicktafel aan dichtbij de speelvijver. Dit leuke plekje is af te huren voor je verjaardag, jubileum, of ander soort viermoment tot max 30 personen.

Activiteiten tijdens uw gelegenheid

Naast alle ‘gewone’ faciliteiten die wij bieden zoals liaan slingeren, sprietlopen, kikkervisjes zoeken in onze vijver, skelteren, schommelen en konijnen aaien in onze dierenweide, kunnen we ook een speciale activiteit organiseren. Zoals zeskamp of stormbaan. Vanaf de zomervakantie is onze adventure golf baan klaar.

Food

Zomaar wat voorbeelden: picknick, high tea, bbq, tapas, diners van simpel tot zeer luxe of een foodtruck. Wij werken samen met een vaste leverancier die verschillende concepten voor jullie kan uitwerken. Zij zijn bekend met de locatie en weten wat handig is en wat niet en wat ze vooraf moeten regelen.

Winter

Ook midden in de winter, rond de Kersttijd, is Buitengoed De Boomgaard een heerlijke buitenplek om naar toe te gaan. Kom je eigen kerstboom of "companytree" omzagen of uitgraven in ons dennenbos en ervaar het ultieme Kerstgevoel. Christmasshoppen, marshmallows roosteren of popcorn poppen boven een kampvuur en als afsluiter op de foto met de Kerstman! Meer info vindt jehier!

Meer informatie en reserveren

Bel of mail ons:welkom@buitengoeddeboomgaard.nl of 030 656 38 96.
Voor bruiloften werken wij samen met festivalbruiloft, voor beschikbaarheid en prijzen kun je contact op nemen met Claudia of Eileeninfo@festivalbruiloft.nl


onze locaties

BelleFleur

  • Feestlocatie incl. overnachting
  • Weids uitzicht
  • Trouwlocatie
Meer info
boek nu

Buiten vieren Kerst

  • outdoor
  • decembermaand
  • kerstboom zagen
Meer info
boek nu

Buiten vieren tarp

  • Buiten
  • Aan onze speelvijver
  • Schaduwdoek en picknicktafel
Meer info
boek nu

Veel gestelde vragen

Kunnen we trouwen op het Buitengoed?

Ja dit is mogelijk in combinatie met jullie overnachting. Voor tarieven en beschikbaarheid kun je contact opnemen met onze partner Festivalbruiloft.nl

Gelegenheidsfeesten en geluid

Iets vieren hoort uiteraard ook bij recreëren, daarom vinden er in de weekenden(hoogseizoen uitgezonderd) er bij ons regelmatig bruiloften of gelegenheidsfeesten plaats. Deze duren tot uiterlijk 00:00 uur en mogelijk kan je hiervan enige geluidshinder ervaren.

Kan ik mijn bruiloft ook vieren zonder te overnachten?

Helaas niet, onze locatie is uitermate geschikt om te blijven slapen, wij bieden dit dus alleen aan in combinatie met overnachtingen.

Als ik wat wil vieren, mag ik dan ook muziek?

Een (achtergrond)dansmuziekje hoort er natuurlijk bij, maar onze locatie is niet geschikt voor luide (versterkte) muziek.

Mag ik bij het huren van een locatie mijn eigen catering regelen?

Bij Lekker Buiten kunnen ze van alles voor je organiseren, van ontbijt, lunch, diner of late night snack. Dus eigen catering is helaas niet mogelijk.

Mag ik bij de tarp mijn eigen drankjes meenemen?

Ja, maar alleen gebruik disposables, géén glaswerk

Gelegenheidsfeesten en geluid

Iets vieren hoort uiteraard ook bij recreëren, daarom vinden er in de weekenden(hoogseizoen uitgezonderd) er bij ons regelmatig bruiloften of gelegenheidsfeesten plaats. Deze duren tot uiterlijk 00:00 uur en mogelijk kan je hiervan enige geluidshinder ervaren.