+stad utrecht op 10 minuten afstand
+prachtige fiets- en wandelomgeving
+Ruim opgezet in een groene omgeving
Plattegrond

Locaties

Jouw moment op Buitengoed de Boomgaard

Buitengoed de Boomgaard biedt een ideale oplossing als je thuis de ruimte niet hebt, als je gasten uit heel Nederland komen, als je op zoek bent naar een locatie in de buitenlucht of als je jouw moment perfect wilt maken door met familie en vrienden te blijven overnachten en de volgende ochtend herinneringen op te halen bij het ontbijt.

Alle ruimte

Op De Boomgaard wordt je niet begrensd. Er is zoveel ruimte en er zijn zoveel dingen die je kunt doen, dat iedereen zich zal vermaken. Ouders met kinderen kunnen hier zorgeloos genieten. Wij bieden een veilige speelomgeving, je hebt werkelijk "geen kind aan ze".

Centraal gelegen bij Utrecht

Buitengoed de Boomgaard ligt in Bunnik, op slechts 7 km van Utrecht en dus centraal in Nederland. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het OV.
Een weekend weg met collega's, vrienden- of familieweekend of verjaardag in de buitenlucht. Op Buitengoed de Boomgaard worden allerlei voor jou belangrijke gebeurtenissen gevierd. Families, kinderdagverblijven, bedrijven, organisaties, verenigingen en scholen komen hier genieten van onze locatie in het groen en ons aanbod aan buitenactiviteiten.

Jij & je familie

Familie = koesteren. De verjaardag van opa of oma wordt gevierd, een familie BBQ. Gezellig met elkaar onder de oude Goudrenet appelbomen vertoeven in een nostalgische groene oase van samenzijn. Geen gedoe & rommel en erna lekker neerploffen in onze boomgaardlodge of Safaricottage. Spatje regen verwacht? Geen nood. Je kunt hiervoor een schaduwdoek of tarp huren incl. picknicktafel. De kinderen vermaken zich eindeloos op het Buitengoed. En jullie? Mooie gesprekken en genieten. Meer weten?

Trouwen

Onze tentlocatie BelleFleur is uitermate geschikt voor een bruiloft buiten in het groen. Vanaf dit jaar werken wij samen met Festivalbruiloft. Claudia en Eileen hebben volgens eigen zeggen het geluk dat zij op deze ontzettende leuke en mooie locatie jullie bruiloft mogen organiseren.

Het concept van Festivalbruiloft staat voor bruiloften in een informele en ongedwongen sfeer en bij buitengoed de boomgaard zijn ze daarvoor op het juiste adres. De basis is al fantastisch, maar zij kunnen met de juiste aankleding en tips jullie bruiloft uniek maken. En hoe leuk is het dat jullie er eventueel een weekendbruiloft van kunnen maken. Jullie kunnen hier namelijk met al jullie gasten blijven slapen!

Claudia en Eileen helpen jullie graag in de voorbereiding door mee te denken over de dagindeling, muziek, zomerse drankjes, diner, styling en nog veel meer. Zij kijken met jullie samen wat het beste bij jullie past, en zorgen er graag voor dat jullie een onvergetelijke en onbezorgde trouwdag tegemoet gaan!Als jullie meer willen weten over trouwen op de boomgaard, neem contact op viainfo@festivalbruiloft.nl

Kerst op ons Buitengoed

Ook midden in de winter, rond de Kersttijd, is Buitengoed De Boomgaard een heerlijke buitenplek om naar toe te gaan. Kom je eigen kerstboom of "companytree" omzagen of uitgraven in ons dennenbos en ervaar het ultieme Kerstgevoel. Christmasshoppen, koek en zopie, marshmallows roosteren of popcorn poppen boven een kampvuur en als afsluiter op de foto met de Kerstman! Meer info vindt jehier!

onze locaties

BelleFleur

  • Feestlocatie incl. overnachting
  • Weids uitzicht
  • Trouwlocatie
Meer info
boek nu

Buiten vieren Kerst

  • outdoor
  • decembermaand
  • kerstboom zagen
Meer info
boek nu

Buiten vieren tarp

  • Buiten
  • Aan onze speelvijver
  • Schaduwdoek en picknicktafel
Meer info
boek nu

Veel gestelde vragen

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

Kampeerplekken zijn vanaf 14:00 uur beschikbaar en graag uitchecken voor 12:00 uur. Onze accommodaties, zoals de boomgaardlodge, Urban Jungle Lodge en safari cottage zijn beschikbaar vanaf 15:00, uitchecken graag voor 10:30 uur.

Mag ik mijn huisdier meenemen?

Ja, huisdieren zijn op onze camping toegestaan. Houd honden en katten wel aangelijnd en het is voor iedereen prettig als je uitwerpselen direct opruimt. Plastic zakjes kun je gratis bij de receptie ophalen. In onze verhuuraccommodaties zijn helaas geen huisdieren toegestaan.

Mag ik mijn auto parkeren bij mijn kampeerplek?

Wij zijn een autoluwe camping. Dat betekent dat je alleen bij aankomst en vertrek je auto mag gebruiken om te laden en lossen. Daarna kun je hem parkeren op de algemene parkeerplaats op de camping.

Ik ben nog geen 18. Mag ik komen kamperen?

Ben je nog niet volwassen dan mag je komen kamperen onder begeleiding van een ouder of andere volwassene.

Mag ik een verjaardag vieren bij onze kampeerplek?

Gezellig, dit is mogelijk tot maximaal 10 personen incl. jezelf, wij vragen wel een vergoeding voor bezoekers. (Zie onze tarieven) Bij meer dan 10 personen reserveren wij graag een plek voor jullie op ons groepsveld.

Mag ik een vuurtje maken bij mijn kampeerplek?

Ja, kampvuur hoort bij kamperen, maar wel in een vuurschaal graag en met droog hout. Bij onze receptie verhuren wij vuurschalen(eigen dichte vuurschaal mag natuurlijk ook) en verkopen wij haardhout.

Is zwemmen in de natuurrecreatieplas toegestaan?

Spelen, zwemmen en verblijf bij de plas is op eigen risico, er is géén toezicht. De waterkwaliteit wordt regelmatig gecontroleerd.

Kunnen we trouwen op het Buitengoed?

Ja dit is mogelijk in combinatie met jullie overnachting. Voor tarieven en beschikbaarheid kun je contact opnemen met onze partner Festivalbruiloft.nl

Hebben jullie ook seizoenplekken?

Ja die hebben we, alleen is seizoen 2022 al volgeboekt. Voor informatie over prijzen of wil je in aanmerking komen voor onze reservelijst, stuur ons even een mailtje.

Gelegenheidsfeesten en geluid

Iets vieren hoort uiteraard ook bij recreëren, daarom vinden er in de weekenden(hoogseizoen uitgezonderd) er bij ons regelmatig bruiloften of gelegenheidsfeesten plaats. Deze duren tot uiterlijk 00:00 uur en mogelijk kan je hiervan enige geluidshinder ervaren.

Ik heb geen reserveringsbevestiging ontvangen?

Sommige beveiligingsfilters zien ons emailadres als onveilig, hierdoor verdwijnt onze mail in de spambox. Onder instellingen kun je ons emailadreds als veilig opgeven zodat je geen berichtje meer van ons mist.

Hoeveel stroom heb ik op mijn kampeerplekje?

Wij bieden 6 ampere stroom, hiervoor heb je een speciale campingstekker nodig(deze zijn ook te koop op onze receptie)

Kan ik mijn bruiloft ook vieren zonder te overnachten?

Helaas niet, onze locatie is uitermate geschikt om te blijven slapen, wij bieden dit dus alleen aan in combinatie met overnachtingen.

Als ik wat wil vieren, mag ik dan ook muziek?

Een (achtergrond)dansmuziekje hoort er natuurlijk bij, maar onze locatie is niet geschikt voor luide (versterkte) muziek.

Mag ik bij het huren van een locatie mijn eigen catering regelen?

Bij Lekker Buiten kunnen ze van alles voor je organiseren, van ontbijt, lunch, diner of late night snack. Dus eigen catering is helaas niet mogelijk.

Mag ik barbecuen?

Ja gezellig, dat hoort bij het buitenleven en bij kamperen. Je kunt bij ons ook terecht voor barbecue pakketten evt. incl. barbecue.

Ik ben 12 jaar, mag ik alleen komen spelen?

Onder de 18 is toegang alleen toegestaan onder begeleiding van een ouder.

Mag ik bij de tarp mijn eigen drankjes meenemen?

Ja, maar alleen gebruik disposables, géén glaswerk

Gelegenheidsfeesten en geluid

Iets vieren hoort uiteraard ook bij recreëren, daarom vinden er in de weekenden(hoogseizoen uitgezonderd) er bij ons regelmatig bruiloften of gelegenheidsfeesten plaats. Deze duren tot uiterlijk 00:00 uur en mogelijk kan je hiervan enige geluidshinder ervaren.

Kan ik een voorkeursplaats aangeven?

Je kan altijd een voorkeursplaats aangeven en we proberen hiermee altijd zoveel mogelijk rekening te houden, maar de desbetreffende plaats is altijd onder voorbehoud.

Kan ik met een camper alleen op de camperplaatsen staan?

Nee, alleen zijn onze camperplaatsen verhard dus bij langdurig slecht weer zijn dit de beste plekken voor campers. Uiteraard kan je ook een gewone kampeerplek boeken met een camper.

Ik moet onverhoopt annuleren, is dit mogelijk?

Wij hanteren de recron voorwaarden voor annulering, deze zijn terug te vinden op onze website. Eventuele annuleringen kunnen alleen schriftelijk doorgegeven worden.