+stad utrecht op 10 minuten afstand
+prachtige fiets- en wandelomgeving
+Ruim opgezet in een groene omgeving
Plattegrond

Lekker buiten

Graag stel ik jullie voor aan Joram en Nancy. Vanaf 27 maart 2021 zullen zij jullie welkom heten in onze bistro Lekker Buiten! Voorheen ons klokhuis en waar je vanaf heden kunt gaan genieten van hun gastvrijheid en kookkunsten!

Joram en Nancy hebben elkaar leren kennen bij Hotel Mitland, Joram in de keuken en Nancy in de bediening.
Het duurde desondanks nog 3 jaar voordat de vonk oversloeg, maar inmiddels zijn ze alweer 18 jaar getrouwd, wonen ze in Houten en hebben ze dochter Faye en zoon Quinn.

Bij Mitland is de basis gelegd voor hun passie voor eten, gastvrijheid en daarbij een gezonde dosis gezelligheid. In 2008 heeft Joram de stap gemaakt naar het ondernemerschap door Tutti a Tavola over te nemen, een Italiaanse delicatessenwinkel in Utrecht Oost en door de jaren heen een begrip voor Italië-liefhebbers.
In 2014 was de tijd rijp voor Nancy om Joram te vergezellen in het ondernemerschap en sindsdien runnen ze samen Tutti a Tavola met veel plezier.Vanuit Tutti a Tavola komen zij al regelmatig op Buitengoed de Boomgaard waar zij de catering verzorgen voor diverse partijen. Maar ook als fervente kampeerders was de weg naar de Boomgaard snel gevonden. Nu is daar de gelegenheid om hun passie voor eten, gastvrijheid en gezelligheid op de camping in te zetten.
Met veel enthousiasme staan zij dit seizoen voor u klaar om het ontbijt te verzorgen, lunch of diner of voor een lekker tussendoortje.

Lekker Buiten, dé plek voor vers afgebakken broodjes of een ontbijt to go. Tevens kun je hier op gezette tijden terecht voor heerlijk schepijs, een hapje en drankje! Of schrijf je in voor één van de diners, denk aan een aanschuifdiner, tapas of paella-avond.

Voor de actuele openingsdagen en tijden en ook het programma zoals pizza avonden, zie onze info schermen.
Momenteel alleen open voor afhaal. Alle info en bestellen kan hier

Openingstijden Laagseizoen:

Woensdag: 12:00-17:00
Vrijdag (vanaf 12:00), zaterdag, zondag (tot 17:00): 08:30 - 21:00 uur

Openingstijden Hoogseizoen:

Ma t/m zondag: 08:30 - 21:00 uur