+stad utrecht op 10 minuten afstand
+prachtige fiets- en wandelomgeving
+Ruim opgezet in een groene omgeving
Plattegrond

Faciliteiten

Wij bieden alle reguliere faciliteiten die je op een moderne camping kunt verwachten. Verder is het handig om te weten dat wij een autovrije camping zijn. Op de dag van aankomst en op de dag van vertrek mag je met je auto het terrein op om je kampeermiddel te brengen/halen. Buiten deze momenten graag je auto parkeren op onze ruime parkeerplaats. Uitjes tussendoor of boodschappen, geen probleem, je hebt tot 22:00 altijd toegang tot de parkeerplaats, maar niet meer tot je kampeerplaats. Je kunt een bolderkar pakken bij de receptie om bijv. je boodschappen of gekochte spullen naar je kampeerplek te vervoeren. Zo kunnen de kinderen lekker ongestoord blijven spelen en blijven de auto's op de parkeerplaats.

Sanitair (nieuw gebouw 2024)

  • Wastafels met koud en warm water, heerlijke warme douches (vrij te gebruiken)
  • Toiletten en Urinoirs
  • Wasmachine en droger (tegen betaling)
  • Afwasplekken met gratis warm water
  • Stortbak voor chemisch toilet

Receptie en winkeltje

In onze receptie hebben we alle dingen die niet kunnen missen als je komt kamperen op onze lifestyle camping, denk aan leuke kaarsen en tafellakenknijpers, lampjes en visnetjes. Ook hebben we dagverse eitjes van onze kippen en enkele lokale producten. Uiteraard ook genoeg folders waarmee je de omgeving kunt verkennen. Kom je er niet uit? Vraag onze Buitengoed frontoffice medewerker in de receptie. Die kan je genoeg leuke tips geven. De receptie is ook de plek voor onze AED.

Food en drinks

Bij onze speelvijver staat ons horecapaviljoen. Hier kun je terecht voor verse warme broodjes, een compleet ontbijtje, huisgemaakte taartjes, een goeie bak koffie, ijs, onze stevige lunch- en borrelkaart, uit de steenoven gebakken pizza’s, plaatselijk gebrouwen biertje of een frisse mocktail!

Ontspan, relax en plof neer op ons terras. Niks moet, niksen mag!

Broodjesservice

Verse broodjes in de ochtend, wel zo fijn! Je kunt in de weekenden en tijdens de vakanties elke dag je broodjes bestellen via onze app. De volgende ochtend kan je deze nog warm ophalen bij ons horecapaviljoen.

Speelvijver en natuurlijk speellandschap

Een heerlijke plek om te spelen, liaan te slingeren, een duik van de modderglijbaan te nemen, sprietlopen of te wandelen over 't eilandje. Bij ons geen vaste animatie, maar heerlijk buiten spelen en creatief aan de slag met de natuurlijke speeltoestellen. Kikkers en kreeftjes vangen in de vijvers, schommelen, skelteren, konijnen knuffelen bij ons beestenboeltje en voetballen op het t' voetbalveldje. Op ons Buitengoed is eindeloos veel ruimte en kan het allemaal. Bij ons staat alles in het teken van ervaar het ultieme buitengevoel en krijgen kinderen de ruimte om zelf te ontdekken en vrij te spelen in de natuur!

Verhuur van allerlei handige en leuke glamping en kampeerartikelen

Voor de kinderen zijn er skelters te huur per 2 uur, maar je kunt bij ons ook terecht voor het huren van een vuurschaal, biertafels of hangmat. Informatie over tarieven en reserveren kan bij onze receptie.

Adventure golf

Kom en ontdek onze 18 holes adventure mini golfbaan. Probeer in zo min mogelijk slagen het uitdagende parcours af te leggen en versla je opa, oma, ouders of vriendjes. (Onder constructie van 11 september t/m 29 september)

Wifinetwerk
Niet overal, maar op verschillende plekken op ons kampeerterrein hebben wij wifipalen staan. Er is altijd wel een plekje waar je gebruik kunt maken van ons wifinetwerk om bijvoorbeeld even te appen met het thuisfront.

Elektrische laadpalen
Laad je auto op bij een van onze vier 22kW laadpalen, terwijl jij heerlijk voor de tent of caravan zit! Terwijl jij jezelf oplaadt, wordt je auto opgeladen met groene, door ons zelf opgewekte stroom middels zonnepanelen of lokaal opgewekte stroom.

Agenda

Boerenmarkt bij Restaurant Vroeg
9 september 2023
Aanstaande zaterdag 9 september van 10:00 tot 16:00 is er een boerenmarkt bij Restaurant Vroeg. De markt is te bereiken met de fiets, auto en lopend. Let op de spoorweg overgang bij Vechten is afgesloten dit weekend.
Lokale boeren en andere ondernemers laten hun producten zien, ruiken en proeven. Voor het vermaak van de kinderen zijn er onder andere springkussens aanwezig. Een paar van de aanwezige ondernemers zullen zijn: Brouwerij Hommeles, CaramelZ, Clearchox, LIfestyle en Wol, Oudwijker kazen, Kaasboerderij de Brienenshof, Fungi Factory, Madame Pate, Knoflook en zo, Pindakaas en Max, Sahara Gold, Slagerij Lempers, Via Viv, Vroeg en nog vele meer.
Ook zullen Vroegs prijswinnende oliebollen verkocht worden!
Lees meer